ザータルは マナキイシュの いちばんの ざいりょうです。マナキイシュは パレスチナの あさごはんです。 そして、 ザータルは たいせつな ざいりょうです。たくさん アラビアのパンやで つかわれています。また、ゆでたまごや サラダにも つかいます。
ザータルは タイムやウレシ、ゴマ、しお、オリーブオイルでつくられています。そして、ザータルは てつぶんや こうさんか ぶっしつも ほうふ です。
さらに、ザータルには からだにとって りてんが たくさん あります。 たとえば、きおくりょくと にんちのうりょくにとって ゆうえきです。また、きぶんを よくするのに つかわれます。きどうの じょうかや、めんえきりょくも たかめます。
さいごに、つねに じぶんの れきしと 伝統を たいせつにしてください。ルーツは かけがえのない ものだから。
さくしゃ: サラ・ライド・アル・マシャルカ

Za’tar…. a tasty gift from our ancestors
Za’tar is the most important ingredient for making Manaqish , that is the official breakfast in most Palestinian families so you can say that Za’tar is an important dish that a lot of Arabic bakeries use it. Also you can sprinkle it at boiled egg and some salads.
Za’tar is a mix of Thyme, sumac, sesame seeds, salt and olive oil.
Za’tar is rich in iron and antioxidants. It has also many benefits for the human body. Such as, improving memory and cognition, enhancing the mood, clearing the respiratory tracts , and boosting the immune system.
At the end always cherish your history and traditions because roots are priceless.
By Sara Raid Al masharqa
ザータルは すごく からだに いいのですね。 いちど たべて みたいです。 わたしも ルーツは ほんとうに たいせつだと おもいます。
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